Personal

Personalen som arbetar här har en härlig blandning av spetskompetenser, utbildning och erfarenhet. Vi går kontinuerligt på webbinarier och kurser för kompetensutveckling och arbetar med vårt systematiska kvalitetsarbete för att hela tiden utveckla oss själva och verksamheten.

Vi som arbetar på Föräldrakooperativet Kottarna är:

Annika
arbetar idag på Blåbäret och brinner lite extra för naturvetenskap, att utforska naturen, teknik och jämställdhet. Annika började arbeta som barnskötare på Kottarna 2001. Hon är just nu under utbildning för att bli samtalsledare för Växa i Värmland. 

Gunilla
arbetar på Blåbäret och började sin karriär hos oss som barnskötare 1992. Just nu tycker hon att det är extra roligt och intressant att arbeta med jämställdhet i undervisningen. Gunilla är även utbildad samtalsledare för Växa i Värmland. 

Emilia
blev färdigexaminerad förskollärare i januari 2023 och har sedan dess arbetat här. Idag är hon på avdelningen Lingonet och brinner för att utforska estetiska ämnen tillsammans med barnen.  

Marie
är idag på Lingonet och tycker det roligaste med att arbeta här är att få vara med i och en del av barnen i deras utveckling och lärande. 

Emelie
har arbetat på Lingonet sedan juni 2023, då hon blev färdigexaminerad förskollärare. Hon tycker just nu att det är extra roligt att utforska olika uttryckssätt och kommunikation tillsammans med barnen. Även hon brinner extra för jämställdhetsarbetet i förskolan. Emelie är utbildad samtalsledare för Växa i Värmland. 

Veronica
är Kottarnas kokerska som bjuder oss på god mat varje dag! Det bästa med att arbeta här tycker hon är att få den dagliga kontakten med barnen. 

Nour

Amanda

Therese